Hbo
Voltijd
48 maanden

Vrije tijd is belangrijk voor ons. We kunnen erdoor ontspannen, het houdt ons gezond, maakt het mogelijk ons te ontwikkelen en geeft plezier. Kortom, vrije tijd heeft grote invloed op de kwaliteit van ons leven. Bovendien wordt er veel geld aan uitgegeven. Denk aan een dagje weg, bioscoopbezoek, sportwedstrijden of festivals. In totaal geven Nederlanders jaarlijks zo'n 50 miljard uit aan hun vrije tijd. Maar wanneer is een vrijetijdsbesteding zinvol? En hoe bedenk je en organiseer je zo'n vrijetijdsbesteding?

De opleiding Leisure & Events Management aan Inholland Diemen houdt zich met dit soort vragen bezig, en biedt een breed scala aan praktijkprojecten en andere opdrachten uit het Leisure werkveld in Amsterdam. Professionals worden opgeleid om creatieve antwoorden te vinden die ook nog uitvoerbaar zijn. Lijkt het jou leuk om evenementen leren te organiseren waar mensen blij van worden? Dan hoort de opleiding Leisure & Events Management bij jou!

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.