Wo
Voltijd
36 maanden
Let op: NUMERUS FIXUS
Voor deze studie is decentrale selectie van toepassing

We staan met z’n allen voor grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, het uitputten van onze hulpbronnen en de verdeling van water, voedsel en energie. Stuk voor stuk complexe duurzaamheidsvraagstukken die steeds meer vragen om brede expertise en benadering vanuit verschillende disciplines en schaalniveaus. En dat is precies wat je tijdens de studie Global Sustainability Science leert. Ben jij klaar om bij te dragen aan een betere wereld?

Waarom aan de Universiteit Utrecht?

  • In drie jaar tijd werk je aan een brede basis. Zo kies je uit veel verschillende vakken, zet je een eigen onderzoek op, werk je in groepsverband en leer je gedegen adviezen geven.
  • Duurzaamheid gaat de hele wereld wat aan. Daarom is deze studie volledig in het Engels. Dat maakt de opleiding ook toegankelijk voor internationale studenten én docenten.
  • Jouw docenten zijn actief betrokken bij het Copernicus Institute of Sustainable Development. Dit instituut is in 2020 door internationale experts uitgeroepen tot koploper op het gebied van duurzaamheid in Nederland en behoort tot de wereldtop op dit terrein.

Wist je dat…

De studievereniging Storm wekelijks activiteiten organiseert? Van borrels en sportevenementen tot symposia en lezingen.