International Business Management

Hogeschool Tio

Het draait in de wereld om handel. Internationale contacten leggen en kansen zien, of ze zelf creëren. De opleiding International Business Management brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

Je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. 'Business as usual' na je opleiding International Business Management. Ook in de financiële dienstverlening draai je op topniveau mee. Je volgt internationale ontwikkelingen op de voet en bent trends altijd net een stapje voor. Je hebt contacten over de hele wereld en zet je kennis in als manager bij een multinational, als consultant of als zelfstandig ondernemer.

Beste businessopleiding

Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd en scoort voor het 6e jaar op rij als beste in de Keuzegids Hbo. Bovendien heeft de opleiding al jaren hoge cijfers in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en ook in het Elsevier-onderzoek 'Beste studies' eindigt de opleiding voor het 5e jaar op rij op 1.

Op alle vestigingen wordt de opleiding in het Nederlands aangeboden. Op de vestiging in Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.

Meer informatie over Hogeschool Tio
Bekijk alle opleidingen van Hogeschool Tio
In 2019 beoordeelden studenten de opleiding International Business Management als volgt.
Bron: studiekeuze123.nl
Plaats Algemeen oordeel opleiding Q-totaalscore
HENGELO 9,6
UTRECHT 9,0
EINDHOVEN 8,2
AMSTERDAM 9,0
ROTTERDAM 7,3
Hbo
Niveau
0
Open dagen
Voltijd
Vorm
36-48
Duur in maanden
Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Hogeschool Tio

Studentenverenigingen Amsterdam

Studentenverenigingen Rotterdam

Studentenverenigingen Utrecht

Studentenverenigingen Eindhoven

Studentenverenigingen Enschede