Hbo
Voltijd
48 maanden

Hoe breng je mensen in beweging? Hoe maak je de wereld een beetje beter? Dat begint bij communicatie, dat begint bij jou. De komende 4 jaar ontdek jij wat je met communicatie kunt doen. En daarvoor kom je vooral zelf in beweging. Ga aan de slag voor echte opdrachtgevers en pak de vraagstukken op die jou interesseren. Een campagne om een modemerk duurzamer te maken? Een strategie om met Instagram nieuwe doelgroepen te bereiken? Het is ontdekken én checken: wat werkt, wat kan beter? Dit ga je allemaal leren in de opleiding communicatie

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Blokken voor tentamens? Nee hoor, bij de opleiding Communicatie leer je meer door verschillende dingen te doen. Je springt van opdracht naar opdracht. Je volgt trainingen voor skills die je als communicatieprofessional hard nodig hebt. En je kiest verdiepende activiteiten zoals masterclasses om je verder te specialiseren. Pak wat in jouw straatje ligt en volg zo je eigen route. Zo bouw je in het eerste jaar geen cijferlijst op, maar een portfolio. Daarmee laat je pas echt zien dat je klaar bent voor het communicatievak.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!