Internationaal Toeristisch Management

Hogeschool Tio

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. Na deze opleiding verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. Als toeristisch manager verkoop je de wereld, offline en online. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. De opleiding Internationaal Toeristisch Manager is je 'boarding pass' naar de toekomst.

Ontdek jij graag nieuwe landen en andere culturen, heb je een commerciële instelling en wil je graag leiding geven? Dan is de opleiding Internationaal Toeristisch Management je op het lijf geschreven. Na de opleiding stel je zelf reizen samen en weet je ze (online) te verkopen. Je kunt als toeristisch expert met kennis van e-commerce bijvoorbeeld bij een touroperator aan de slag, maar maakt ook je eigen onderneming tot een succes. Dankzij je kennis van eventmanagement organiseer je de meest unieke internationale (zakelijke) events en incentives.

Beste opleiding toerisme

Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd en scoort al 9 jaar op rij als beste in de Keuzegids Hbo. Daarnaast ontvangt de opleiding al jaren op rij de hoogste scores in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en ook in het Elsevier-onderzoek 'Beste studies' krijgt de opleiding Internationaal Toeristisch Management de hoogste score voor het 4e jaar op rij. Op alle vestigingen wordt de opleiding in het Nederlands aangeboden.

Op de vestigingen Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.

Meer informatie over Hogeschool Tio
Bekijk alle opleidingen van Hogeschool Tio
In 2019 beoordeelden studenten de opleiding Internationaal Toeristisch Management als volgt.
Bron: studiekeuze123.nl
Plaats Algemeen oordeel opleiding Q-totaalscore
HENGELO 8,8
UTRECHT 8,8
EINDHOVEN 8,8
AMSTERDAM 8,5
ROTTERDAM 7,8
Hbo
Niveau
0
Open dagen
Voltijd
Vorm
36-48
Duur in maanden
Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Hogeschool Tio

Gerelateerde studies

Studentenverenigingen Amsterdam

Studentenverenigingen Rotterdam

Studentenverenigingen Utrecht

Studentenverenigingen Eindhoven

Studentenverenigingen Enschede