Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Wil jij een managersrol vervullen in de zakenwereld? Wil je de controle hebben en alles weten van organisaties en ondernemerschap? En leren hoe je strategische beslissingen maakt en innovatieve oplossingen bedenkt voor zakelijke uitdagingen? Kies dan voor de hbo-opleiding Business Management en ga een succesvolle carrière tegemoet. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, business process analist of organisatieadviseur. Of start je eigen onderneming!

Met deze opleiding van de beste hogeschool van Nederland heb jij alle kennis en vaardigheden om een bedrijf succesvol te runnen en de concurrentie voor te blijven. Je duikt in management en strategie, leert ondernemend en commercieel denken en gaat aan de slag met alle kanten van het vakgebied bedrijfskunde: van marketing tot finance.

De hbo-opleiding Business Management biedt je uitgebreide kennis vanuit de ondernemende en praktijkgerichte benadering waarvoor Tio bekend staat. Je volgt een kernprogramma waarin je allround vaardigheden opdoet en een brede businessbasis legt. Daarnaast heb je veel vrijheid om je studieprogramma aan te passen aan jouw specifieke ambities en interesses.

Waarom deze studie?

  • Je bouwt aan een sterk (internationaal) netwerk en stoomt jezelf klaar voor de dynamische businessbranche.
  • Je studeert aan de beste hogeschool van Nederland, die staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.
  • Praktijkgericht onderwijs: Je duikt meteen de echte wereld in! Tijdens projecten, stages en businesscases ontwikkel je de skills die je tijdens je hele carrière inzet.
  • Veel begeleiding: Dankzij de kleine klassen (gemiddeld 10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • Samenwerking branche: Om te zorgen dat jouw studieprogramma altijd actueel, relevant en interessant is werken we samen met experts, bedrijven en organisaties uit de branches waarin jij later aan de slag gaat.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!