Hbo
Voltijd
36 maanden

Heb je een vwo-diploma of wo-propedeuse? Word een European professional in slechts 3 jaar tijd met deze Engelstalige studie.

De wereld verandert. Steeds meer en steeds sneller. In deze tijd van globalisering en verandering zoeken Europa’s werkgevers naar professionals die zich snel kunnen aanpassen. Professionals, die hun bedrijf, overheidsinstantie of organisatie draaiende houden, vertegenwoordigen en adviseren.

Met de 3-jarige (versnelde) opleiding European Studies leer je over publieke organisaties, bedrijven en beleid en je kijkt naar de grote uitdaginen van Europa in de 21ste eeuw. Je leert op een internationale manier, in het Engels, met internationale studenten. Je onderzoekt, werkt aan je communicatieve vaardigheden en leert andere talen, op een praktische manier, in een echte beroepscontext, en je doet het op een snelle, intensieve manier.

Wat kan je verwachten?

  • Bij European Studies word je een ‘global citizen’ met internationale vaardigheden.
  • Je gaat ook op stage bij een organisatie, instantie of bedrijf in Europa actief is, waar je laat zien wat je aan werkgevers te bieden hebt.
  • Je begint ook aan het bouwen van een internationaal netwerk van European Professionals waarmee je nog meer kansen kan krijgen in je carrière.
  • Met de verkorte 3-jarige Engelstalige opleiding European Studies maak je een snelle start aan je carrière met veel opties, maar het is een pittige uitdaging.

Ben je enthousiast geworden? Lees meer over de opleiding European Studies of bezoek een open dag.