Hbo
Voltijd
48 maanden

In deze Engelstalige opleiding verdiep je je in mensenrechten, vrede en veiligheid. Daarmee maak jij straks het verschil!

Wil jij de wereld veranderen en een verschil maken? Ben je geïnteresseerd in internationaal overheidsbeleid; leiderschap? Dan is International Public Policy and Leadership de opleiding voor jou.

Gamechangers in actie!

In een wereld die sneller verandert dan ooit, zijn gamechangers nodig die complexe problemen kunnen aanpakken. Of het nu gaat om het opstellen van beleidsbriefings, het bedenken van impactcampagnes, het ontwikkelen van documentaires, het schrijven van subsidies of het pitchen van grassroots-projecten, er is behoefte aan veelzijdige vaardigheden. Gevestigd in Den Haag, de Stad van Vrede en Recht, biedt deze omgeving directe toegang tot belangrijke internationale organisaties en ngo's.

Wat kun je verwachten?

  • Je leert door te doen en je neemt een ondernemende manier van denken aan, terwijl je onderweg de juiste antwoorden zoekt.
  • De nadruk wordt gelegd op belangrijke professionele producten die je zullen helpen de vaardigheden te leren die je nodig hebt om een baan te vinden en een verschil te maken.
  • Door de focus op hands-on professionele producten kan je afstuderen door te kiezen voor een professionele producttrack of een scriptietrack.

Ben je enthousiast geworden? Ontdek wat de opleiding International Public Policy and Leadership je nog meer biedt of bezoek een open dag