Hbo
Voltijd
36 maanden

Tijdens deze Engelstalige opleiding leer je hoe je de financiën van een organisatie verbeterd en werkt aan duurzame groei.

Op IFMC zorgen we ervoor dat je ‘job ready’ wordt. Je krijgt een basis in alles wat met financiën te maken heeft, vaardigheden die je bij je afstuderen een ‘voet tussen de deur’ bij internationale bedrijven zullen opleveren. Ons professioneel afgestemde programma zit boordevol realistische bedrijfsscenario's en op vaardigheden gebaseerde opdrachten, die allemaal face-to-face worden gegeven.

Persoonlijke aanpak

Je wordt niet alleen zeer inzetbaar, je maakt ook nieuwe vrienden en wordt een waardevol lid van onze internationale IFMC community. Onze internationale docenten delen hun eigen internationale ervaringen en staan dicht bij de studenten.

Wat kan je verwachten?

  • Je leert hoe je boekhouding, financiën en managementinformatiesystemen kunt gebruiken om de prestaties van je organisatie te meten, te monitoren en te verbeteren.
  • Je leert ook hoe je omgaat met risico’s, onzekerheden en ethische dilemma’s in de financiële wereld.
  • Je wordt bedreven in het gebruik van software zoals Excel, SAP en Tableau om financiële rapporten, dashboards en modellen te maken.

Als je de voorkeur geeft aan een versneld traject, overweeg dan de 3- jarige variant van de IFMC opleiding.

Ben je klaar voor deze uitdaging of wil je meer weten? Bezoek de website van IFMC of kom naar een open dag!