Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Wil je comlexe vragen op Europees niveau oplossen? Deze Engelstalige opleiding geeft jou een internationale carrierestart.

De wereld verandert. Steeds meer en steeds sneller. In deze tijd van globalisering en verandering zoeken Europa’s werkgevers naar professionals die zich snel kunnen aanpassen. Professionals, die hun bedrijf, overheidsinstantie of organisatie draaiende houden, vertegenwoordigen en adviseren.

Met een krachtige combinatie van kennis over Europees politiek en business met professionele vaardigheden en talen word je voorbereid voor verschillende banen in beleidsadvies, communicatie, export en internationale handel en meer, binnen organisaties in zowel de publiek als privaat sector. Je zou ook door kunnen studeren met een (internationale) master in business, beleid of internationale betrekkingen.

Wat kan je verwachten?

  • Bij European Studies wordt je een ‘global citizen’ met internationale vaardigheden.
  • De lessen zijn in het Engels en de klassen zijn multicultureel.
  • Je gaat op uitwisseling in het buitenland om uit je comfort zone te komen, waardoor je leert je aan te passen aan nieuwe omgevingen, en je gaat op stage bij een organisatie, instantie of bedrijf in Europa actief is, waar je laat zien wat je aan werkgevers te bieden hebt.

Ben je enthousiast geworden? Lees meer over de opleiding European Studies of bezoek een open dag.