Quincy de Hoog

'Toen ik begon met studeren ben ik gelijk op kamers gegaan. In het eerste jaar heb ik me vooral op de studie gefocust.. Daarna ben ik begonnen met commissiewerk bij de studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”.

Dat vond ik zo leuk dat ik een jaar lang de vereniging heb mogen leiden als voorzitter. Hiervoor heb ik mijn studie tijdelijk stopgezet, maar ik heb er zoveel ervaringen uitgehaald dat ik het zo weer zou doen. Met een groep medestudenten heb ik ook het Gronings Farmaceutisch Herendispuut “Snoeihard” opgericht. We zoeken samen de gezelligheid op en stimuleren elkaar om te studeren.

Ik heb ook altijd een bijbaantje gehad, ook vooral baantjes die iets te maken hebben met Farmacie. Zo heb ik door het hele land voorraden geteld van apotheken en werk ik momenteel in de ziekenhuisapotheek van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Op deze manier heb ik al meerdere apotheken gezien, voordat ik op stage ben geweest. Naar mijn mening echt een aanrader, al moet ik door de vele practica wel vooral in het weekend aan de slag.'

Quincy de Hoog

Overige testimonials bij Farmacie

Sanne Hoekstra

"I enjoy achieving results through trial and error"