Hbo
Voltijd
48 maanden

Enkele van de meest vooraanstaande juridische experts van Europa hebben deze Engelstalige opleiding gevolgd. Iets voor jou?

Jouw rechtvaardige reis!

Ooit afgevraagd welke wetten bedrijven als Facebook toegang geven tot je gegevens of hoe tweets als bewijs dienen in internationale strafzaken? Ontdek het allemaal tussen studenten en docenten uit 75 verschillende landen. Met een volledig Engelstalig curriculum leer je over internationaal en Europees recht in de stad van recht en vrede. Maak een impact op het wereldtoneel – het wordt niet veel internationaler en rechtvaardiger dan dit!

Wat kun je verwachten?

  • Na deze opleiding beschik je over alle persoonlijke en professionele vaardigheden voor het opbouwen van een succesvolle internationale juridische carriere.
  • Door middel van theorie en praktijk leer je hoe Rechten toe te passen in een internationale omgeving.
  • Je gaat je verder specialiseren en verdiepen in juridische kennis door bijvoorbeeld een specifieke minor of verschillende modules.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over de toelatingseisen, het studieprogramma en de beroepsmogelijkheden? Lees meer over de opleiding International and European Law of bezoek een open dag.