Bedrijfskunde Associate degree

Associate degrees Academie

Zie jij jezelf als accountmanager, afdelingsmanager, marketeer of ondernemer? Maar wil je liever niet 4 jaar met je neus in de boeken? Dan is deze voltijd Ad-opleiding misschien wat je zoekt. In 2 jaar ontwikkel jij jezelf als een verbinder die altijd mogelijkheden ziet om dingen sneller, beter of duurzamer te doen. Het doel is altijd: een beter bedrijfsresultaat. Bij de start van je opleiding kies je meteen voor 1 van de 4 profielen.

Accountmanager

Bij het dit profiel draait alles om sales. Je leert hoe een bedrijf kan groeien door verkoop en accountmanagement. Geen probleem voor jou, want je bent competitief ingesteld en hebt een drive om te scoren.

Afdelingsmanager

Als je kiest voor het profiel Afdelingsmanager, vind je niks leuker dan processen verbeteren. Je leert hoe een organisatie intern in elkaar steekt , waar knelpunten zitten en wat het kost om deze op te lossen. Jij wordt verantwoordelijk voor de processen binnen je eigen afdeling.

Marketeer

Bij dit profiel leer je hoe je een sterk merk bouwt. Je gaat aan de slag met marketingstrategieën en duikt in de belevingswereld van klanten. Als marketeer adviseer je het management en laat je collega’s zien hoe zij online activiteiten kunnen inzetten. Samen zet je het bedrijf op de kaart!

Ondernemer

Als jij je eigen bedrijf wilt starten, kies je voor dit profiel. Je duikt in de financiële kant van je bedrijf en verdiept je in marketing en sales. In jaar 2 ga je het gewoon doen: finetunen, experimenteren en bijsturen. Ook helpen we je met je netwerk. Zo til jij je bedrijf naar nog een hoger plan.

Hbo
Niveau
6
Open dagen
Voltijd
Vorm
24
Duur in maanden

Eerstvolgende open dagen

Bekijk alle open dagen (6)

Valt onder de studie

Ad Bedrijfskunde