Ad
Voltijd
24 maanden

De online marketingwereld is op zoek naar jou! Speel als ondernemende professional in op de (internationale) markt, en bedenk succesvolle campagnes voor bijvoorbeeld Coolblue. Of start je eigen bedrijf.

Heb jij gevoel voor sales, ben je ondernemend en denk je out of the box? Benut je talenten en kies voor de Associate degree-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap. Je stelt marketingplannen op, ontwikkelt online campagnes en sluit de beste deals.

Waarom deze studie?

  • De focus ligt op sales en e-commerce. Ook spelen marketing en management en ondernemerschap een belangrijke rol. Je bouwt aan een groot e-commercenetwerk dankzij Tio’s samenwerking met brancheorganisatie Thuiswinkel.org en docenten uit de praktijk.
  • De studie sluit goed aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen omdat Tio nauw samenwerkt met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Veel begeleiding. Dankzij de kleine klassen (~10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wist je dat?

  • Tio samenwerkt met verschillende partneruniversiteiten over de hele wereld, van Parijs tot New York en van Barcelona tot Dubai of Tokyo.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!